content="gplpoJXKmBanz1ifeQRWwhX_0ny29qvbMFFJidHN9I0" /> google135f37f4b9030a3d

De Polderband is opgericht in 1992 door 5 vrienden waar onder ex-leden van de vermaarde Krimpense popgroep “The Frog” en "Fragile". Het was op 29 augustus 1991 toen tijdens een reünieconcert werd besproken om een band op te richten op de oude fundamenten van weleer: de roemruchte rockjaren zeventig. In 1993 begon De Polderband met regelmatige sessies en repetities.

 

De Polderband bestaat uit Frans Blind (zang en sologitaar), René de Beuk (zang en slaggitaar), Pieter Harcksen (zang en gitaarsynthesizer), Boetje Sengkerij (zang en basgitaar), Hans Siefert (drums) en Ferry Siefert (percussie).

Zeer recent heeft Christine Punselie als zangeres de band versterkt met haar prachtige stem en haar ervaring in veel gerenommeerde bands waaronder ook "The Frog". De band heeft zijn oefenstudio in Krimpen aan den IJssel.

 

De Polderband speelt een gevarieerd repertoire, waarin diverse stijlen samengaan. Naast bewerkingen van bekende composities van ‘grote’ bands als Santana, The Eagles, Eric Clapton, Steely Dan en The Doobie Brothers, speelt De Polderband ook eigen werk. Het geluid van de band is breed, dynamisch, orkestraal en indringend. Bij sommige nummers wordt vierstemmig gezongen.

 

De bandleden speelden nationaal en internationaal samen met befaamde collega-muzikanten.

 

Een optreden van De Polderband staat garant voor een hele avond herkenbare dansmuziek en swingen tot je erbij neervalt.

 FROZEN FROG

V.l.n.r. Nicky Mouw, Age Kat, Rick Hoogendorp (Rick De Vito), Leo Anemaet, Hans Siefert (zittend), Ferry Siefert, Pieter Harcksen.

Contact: info@depolderband.nl